Eura Mobil 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De vorig jaar gelanceerde Contura op Fiat Ducato, is in modellenjaar 2021 ook beschikbaar op Mercedes Sprinter (standaard 143 pk, optioneel is 177 pk). Dit in vier indelingen, gaande van 730 tot 790 cm. Door ze te positioneren op een 4,5 ton chassis genieten ze een riant laadvermogen van maar liefst 1.200 kg. Dankzij het verlaagde Al-Ko chassis kon men 200 kg besparen en een dubbele bodem voorzien. Deze is 19 cm hoog en omvat naast nutsvoorzieningen ook plaats voor bagageopslag.

Ook hier de trend van een interieur met zachte kleuren. Er is keuze uit een maxisalon of face à face-zithoek. Het tafelblad kan makkelijk ingeklapt worden om de bewegingsvrijheid te optimaliseren. Via het grote panoramische dakvenster stroomt het licht binnen. De koelkast is 160l groot, de badkamer geniet een vrijstaande douchecabine. Slapen doe je in een twinbed of een in de hoogte verstelbaar vrijstaand bed.  

Nieuw is de compacte Integra Line 660 EB (699 cm), net geen zeven meter lang met een twinbed van twee meter lang met ruime garage onderin. De keuken heeft een koelkast van 140l, een extern werkblad van 50 cm ontbreekt niet. De badkamer heeft een draaibare wastafel om een douchecabine te vormen. Tien jaar waterdichtheidsgarantie is standaard.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer