Florium 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Florium is het zustermerk van Fleurette. Beide merken bieden dezelfde indelingen aan. Het verschil zit hem in de buitendecoratie en het interieur. Florium gaat voor een iets moderner interieur.

In de reeks compacte halfintegralen vervoegt de Baxter 65 LJG het gamma. Net zoals de twee andere indelingen (met hoekbed) is hij slechts 223 cm breed. Kort is hij ook: 659 cm lang met achteraan het populaire twinbed van 194 bij 80 cm. Eronder gaat een volwaardige garage schuil. De rest van de indeling omvat een badkamer in één ruimte, een compacte keuken en zithoek bestaande uit een zitbank en de twee voorste cabinestoelen. De Fiat Ducato krijgt onder de motorkap standaard 140 pk. Het MTM is 3.500 kg.

De Mayflower reeks wordt uitgebreid met twee ruime halfintegralen van 730 cm lang. Je hebt de keuze uit een twinbed van 200 bij 80 in de 73 LJG of een vrijstaand bed met onderliggende garage van 119 cm hoog in de 74 LMC. Dit model geniet, dankzij zijn maxisalon, van vijf gehomologeerde zitplaatsen. De eerstegnoemde heeft een face à face-zithoek. Beide modellen hebben standaard een gescheiden badkamer. Een paviljoenbed boven de zithoek is optioneel.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer