Giottiline 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

Sinds de overname door de Rapido Groep gaat het de Toscaanse fabrikant voor de wind. Naar komend seizoen wordt het game uitgebreid met de GiottiVan: twee buscampers op basis van de Citroën Jumper. Opvallend is dat beiden een dwarsbed hebben.

  • De GiottiVan 54T is de meest compacte van de twee. Hij is slechts 541 cm lang.  Hij heeft een klassieke indeling met een zithoek bestaande uit de twee voorste cabinestoelen en een zitbank. De keuken en badkamer bevinden zich centraal en achteraan het dwarsbed.
  • De GiottiVan 60T blijft met zijn 599 cm netjes onder de zes meter. Hij herneemt dezelfde indeling maar heeft een slimme innovatie die we in eerdere Rapido-buscampers zagen opduiken. Links heb je de toiletruimte met wastafel en toilet. Rechts staat een vrijstaande douchecabine … met daarin de hangkast. Het concept is simpel: wanneer je wil douchen dan draai je de kleerkast boven het bed. De deur van de badkamer doet dienst als afscheiding met de leefruimte. Zo creëer je in een compacte buscamper een badkamer over de volledige breedte.  

Het interieur laat zich opvallen door zijn zachte kleuren. De lichtbruine meubelen krijgen een toevoeging van witte bovenkasten (met een bruin biesje in) en donkergrijs voor het tafelblad en werkblad van de keuken.  Een aangenaam lichtconcept met LED-verlichting ontbreekt niet.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer