Itineo 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Bekend om zijn markante integralen kun je de ontwerpers van Itineo geen gebrek aan originaliteit verwijten. Elk jaar verrassen ze ons met indelingen ‘out of the box’. Seizoen 2021 is niet anders. Vier nieuwe indelingen maken hun opwachting, waaronder twee als speciale ‘Spirit’ reeks.

De Spirit zit goed!

De Spirit herken je aan zijn exclusief buitendecor, stoffering met logo, paneel met wandverlichting in de keuken, lederen stuurwiel en stijlvolle chroomelementen.

Hij komt in twee indelingen:

  • De MC740 Spirit (740 cm) heeft een vrijstaand bed van 160 bij 195 cm, een ruime face à face-zithoek met open L-keuken en een ontdubbelde badkamer. Het hefbed vooraan meet 140 bij 190 cm. De garage heeft een hoogte van 900/120 cm
  • De SB740 Spirit (740 cm) heeft achteraan een kinderslaapkamer met een stapelbed tegen de achterwand en een aanpalende zithoek voor twee personen. Vijf gehomologeerde zitplaatsen zijn standaard, tot zeven slaapplaatsen is optioneel

Onder de zeven meter!

De trend naar korte voertuigen inspireert Itineo om twee nieuwe indelingen op de markt te brengen:

  • MC700 (699 cm) heeft een vrijstaand bed van 140 bij 195 cm dat zodanig geplaatst is zodat er nog plaats is voor een douchecabine ernaast. Het wasmeubel bevindt zich aan het voeteinde van het bed. De leefruimte bestaat uit een face à face-zithoek en een open L-keuken
  • SC700 (699 cm) is een familiemodel met een XXL leefruimte waarin een gigantische face à face-zithoek de show steelt. Achteraan bevindt zich een stapelbed (73 bij 200 cm) tegen de achterwand met aansluitend een badkamer over de volledige breedte van het voertuig.

Algemene verbeteringen

Meteen in het oog springend is het nieuwe front.  De garages krijgen een standaard hoogte van 90 cm bij vaste bedden, 120 cm bij in de hoogte verstelbaar bedden. In het interieur maakt een dubbele USB-aansluiting zijn opwachting en een 150l grote koelkast met dubbele deur. De stahoogte in de douche groeit naar 192 cm, de bijhorende sfeerverlichting doet de rest.

Ook nog halfintegralen

Twee van de drie halfintegralen zijn nieuw.

  • De FC600 (599 cm) is ultracompact met een hoekbed en nog twee optionele slaapplaatsen: een elektrisch bedienbaar paviljoenbed (96/78 bij 196 cm) en een ombouwbare zithoek (76 x 200 cm). De koelkast is 142l groot
  • De PJ700 (699 cm) is een klassieker met een twinbed achteraan, centrale badkamer en keuken en een maxisalon. Ook hier zijn het elektrisch paviljoenbed en om te bouwen zithoek optioneel verkrijgbaar. De garage is 120 cm hoog!

Algemene nieuwigheden omvatten nieuwe ‘By Rapido’ stickers, het optionele, elektrische paviljoenbed op alle drie de modellen en een moderne badkamer met zwarte accenten. Met het optionele Elite pack kies je voor een celdeur met dubbele sluiting, venster en vuilnisemmer, een achteruitrijcamera en LED design achterlichten.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer