Kabe 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De Zweedse fabrikant, herkenbaar aan het iconische rode kleur, herschikt komend seizoen zijn serie halfintegralen. Mercedes blijft trouw op post en ook aan het aspect veilig reizen heeft Kabe enkele leuke nieuwigheden in de aanbieding.

Focus op de Travel Master

De Zweedse fabrikant herschikt zijn gamma halfintegralen Travel Master. De Royal krijgt voortaan een Mercedes-Benz onderstel. Hij profiteert daarbij van een zeer uitgebreide standaarduitrusting. Met name een 170 pk krachtige motor, 9-traps automaat, lederen stuur, remassistent, MBUX 10,25” en Attention Assist. Naar wens kan je met het optionele Mercedes comfortpakket en het designpakket voor het exterieur de Royal nog exclusiever maken. Het exterieur krijgt nieuwe, dynamische striping. Zoals we dat van Kabe gewoon zijn, zijn grijze en rode kleuren nadrukkelijk aanwezig. Die nieuwe striping is ook van toepassing op de integralen.

 

Nieuw interieur

De Classic, Royal en Crown krijgen een nieuw interieur in ‘Nordic Oak’. De wandbekleding is nieuw, evenals de vloer in parketmotief. In de keuken vallen de nieuwe, stevige werkbladen in laminaat op en details in plexiglas, onder andere bij de praktische barkast. In de zithoek krijgen de tafelbladen eveneens een nieuw bovenblad in laminaat. Bijzonder zijn ook de draadloze oplaadpunten in alle integraalmodellen en de meeste halfintegralen van de reeksen Royal, Crown en Imperial.

Nieuw interieur

Veilig onderweg

Kabe denkt ook aan de veiligheid met een focus op crashveiligheid. Mooi voorbeeld daarvan is zijn stabiele opbouw bestaande uit verlijmingstechnieken in combinatie met zeer stevige chassisverbindingen. Rond de accu’s en de watertanks zijn stalen frames aangebracht. In het interieur zijn tafelbladen opklapbaar én te vergrendelen. Afhankelijk van de reeks zijn er ook hulpmiddelen die de veiligheid bevorderen tijdens de reis. Hierbij denken we aan een remassistent, ESP, regensensor, zijwind- en rijbaanassistent en de verlichtingsassistent.

Wereldprimeur!

De luxueuze Imperial krijgt standaard een Alde zoneverwarming. Dit is een wereldprimeur die beslist nog navolging zal kennen. Via dit systeem kun je de verwarming aansturen in twee zones. De toiletruimte is altijd verwarmd via een retourleiding.

Buscamper

Deze krijgt eveneens een interieur in Nordic Oak en geniet van de nieuwe wandbekleding en vloerbekleding. Hij krijgt eveneens een draadloos oplaadpunt in de keuken.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer