Karmann 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Gebouwd onder de vleugels Van Eura Mobil, komt de Duitse specialist in buscampers met twee noviteiten. Een eerste is de komst van een pop-up daktent als Davis View. Hiervoor deed men een beroep op specialist in maatwerk Reimo. Het slaapoppervlak is 120 bij 180 cm ruim. Je kan de Davis View bestellen op elk Davis-model. Opgelet: een panoramisch dakvenster valt niet te combineren. Meerprijs ligt rond de € 5.000.

Nieuw is de Davis 630 (636 cm) op maat van sportievelingen, of camperaars die ervan houden om veel bagage te vervoeren. Hij heeft achteraan een ruim paviljoenbed van 190 bij 160 cm. Je kan het tot 120 cm hoog liften waardoor er onderin plaats vrij komt om fietsen of een motorfiets in te vervoeren. Met dat in gedachte is er een praktische antislip plaat voorzien, sjorogen en een oprijstuk. Standaard geniet je van een Fiat Ducato met 120 pk onder de motorkap. In de compacte badkamer is men erin geslaagd een volwaardige doucheruimte te creëren, handig na het sporten. Een compact keukenblok en klassieke zithoek ontbreken nier. Ook hier kun je in combinatie met de Davis View twee extra slaapplaatsen creëren.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer