Kabe Classic

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de caravan

De Classic is één van de populairste series in het uitgebreide Kabe-gamma. Hij heeft een constructie bestaande uit mini-hamerslagbeplating en krijgt nieuwe spatschermen boven de wielen. De achterkant is volledig nieuw.

De standaarduitrusting wordt aangevuld met verlichting in de kleerkast, een praktische berging onder in het bed en een router en stereo. Indelingen met stapelbed krijgen een handige USB-aansluiting. Een gaslekdetector is mooi meegenomen. Slaapkamers krijgen een nieuwe aankleding van het hoofdeinde, de schappen onder de bovenkasten krijgen voortaan verlichting.

In de keuken is het venster in de zijwand voortaan omgeven door een stijlvolle achterwand in houtlook. Hetzelfde principe vinden we terug in de zithoek. Je kan je Classic nog comfortabeler maken met twee pakketten. Met het Comfort-pakket kies je voor een grotere koelkast, hoofdsteunen in de zithoek, een bagageluik, een handdoekdroger en een ventilatieluik. Met het Design-pakket ga je voor 15” aluminium velgen, een woonceldeur met venster, disselafdekking en een Heki 2-dakluik. Nog meer wensen? Misschien kunnen de microgolf en/of oven, airco, fietsendrager en een bovenkastbed je wel bekoren.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer