Knaus 2021

3 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Zoals steeds geen gebrek aan enthousiasme en nieuwe producten bij de Duitse fabrikant met de zwaluw in het logo. Blikvangers voor komend seizoen is de nieuwe Van Ti halfintegraal en een mastodont van een integraal op tandemas. Ook de buscampers worden niet vergeten.

Van Ti: halfintegraal

De nieuwe Van Ti halfintegraal steelt de show. Hij is slechts 220 cm breed maar schijn bedriegt. Zo wist men 10 cm extra binnenruimte te genereren, zonder het voertuig langer te maken! Dit dankzij de innovatieve FoldXpand constructie. Mede daardoor is ook de zithoek maar liefst 12 cm ruimer dan voorheen. De zitkussens genieten nog meer ergonomie waardoor je nog beter zitcomfort ervaart.

Twee indelingen:

  • Van Ti 550 MF: hoekbed met aanpalende badkamer, klassieke zithoek
  • Van Ti 650 MEG: twinbed, centraal keuken en badkamer, maxisalon

In de kleine 550 MF is dit een volwaardige douchecabine naast het hoekbed voorzien. Bij de 650 gebruik je een draaibare wand.

De nieuwe Van Ti is ook te bestellen als Vansation met extra uitrusting. Deze omvat speciale bekleding ‘Winter White’ met zwart en witte accenten, een 27” televisie, achteruitrijcamera, cruise control, DAB+ radio, campernavigatie, Truma iNet, CP-Plus paneel, LED-dagrijlichten, BWT waterfilter en 16” aluminium velgen. Beide reeksen komen op een Fiat Ducato chassis.

Live I: integraal middenklasse

De vorig jaar gelanceerde, én in Belgie verkozen Kampeerauto van het jaar, Live I voegt met de 900 een mastodont toe op dubbele as. Hij is maar liefst 861 cm lang met een MTM van 5.000 kg. Vooraan heb je een gigantisch salon bestaande uit een L-zitbank, lange zitbank en voorste cabinestoelen, een hefbed van 200 bij 150 cm, een ontdubbelde badkamer en een twinbed achteraan. Ze genieten standaard een 70 cm brede deur. Alde warmwater vloerverwarming is optioneel.

Sun I: integraal topsegment

Deze luxe liner krijgt een nieuw opvallend front bestaande uit zes full-LED koplampen in een automotive X-design. Chroom- en carbonlook elementen geven hem een unieke uitstraling. Het interieur heeft een dubbel verwarmde vloer in yachtstijl en een strak interieur. Donkere elementen zoals de handgrepen in chroom zwart en het donkere werk- en tafelblad van keuken en zithoek contrasteren goed met het geïntegreerde verlichtingsconcept in wanden en meubels. In de keuken geniet je een 177l grote koelkast met dubbele deur. Twee modellen worden aangeboden, beiden op dubbele as!

  • Sun I 900 LEG: twin bed, gescheiden badkamer, L-keuken, maxisalon
  • Sun I 900 LX: centraal bed, geschieden badkamer met wastafel tegen voeteinde, L-keuken, maxisalon

 

Buscampers

  • De Boxstar en Boxlife krijgen een groot panoramisch dakvenster in de stuurcabine met muggenhor en verduistering
  • Beide reeksen zijn verkrijgbaar met de nieuwe pop-up daktent met een slaapoppervlak van 200 bij 135 cm. De USB-aansluitingen en opbergvakken zijn welgekomen extra’s.
  • De Boxdrive is voortaan ook verkrijgbaar op een MAN TGE chassis

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer