Le Voyageur 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Het luxemerk uit de Pilote groep ondergaat enkele stevige wijzigingen. Het dashboard van de integralen is nieuw en bevat enkele stijlvolle elementen in lederen afwerking. De bovenkasten krijgen een zeer modern en hoekig design. Standaard zijn ze verkrijgbaar in mat wit, optioneel in glanzend wit. Ook de interieurvarianten zitten in het nieuw. Er is keuze uit vijf woonwerelden.

Het meubilair is verkrijgbaar in Dunes, wat doet denken aan een typisch chaletmotief en Riviera, met een stijlvol glanzend bruin. Als stevig contrast zijn heel wat decoratie elementen herzien in een zwarte kleur. Die vinden we terug in de keuken met onder andere praktische haken en kranen, in de badkamer, gordijnroedes, schakelaars, deurklinken, handdoekhouders en toiletpapierhouder. Qua uitrusting noteren we de nieuwe Dometic koelkast met dubbele deur, nieuwe batterijbooster, plaats voor televisies van 24” tot 32” en een nieuwe lithium batterij van 210 ah in de plaats van 16 ah.

Om het veertigjarig bestaan in de verf te zetten wordt er een speciale reeks in de markt gezet, gebaseerd op de modellen 7.8 (785 cm) en 8.5 (855 cm), uiteraard in combinatie met een zeer rijkelijke uitrusting.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer