LMC 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De Duitse fabrikant maakt al 65 jaar het mooie weer in camperland. Naast de introductie van een ’65 Years’ edition gaat de aandacht vooral uit naar de nieuwe Cruiser en een extra indeling in de populaire halfintegraal Element.

Cruiser

De nieuwe Cruiser valt meteen op omwille van zijn voertuighoogte. Ze zijn slechts 269 cm hoog wat vrij uniek is bij halfintegralen. Dat merk je niet in het interieur waar je een stahoogte geniet van 198 cm. De grote garages zijn bijzonder handig ingericht, net zoals de opbergvakken in de vloer en onder de zitbank. De uitrusting omvat een achteruitrijcamera en een geïsoleerde vers- en vuilwatertank.

Twee nieuwe indelingen vervoegen het gamma. Beiden krijgen achteraan een twinbed dat je kunt omvormen tot één groot ligvlak. Het verschil zit hem in de lengte. De Cruiser T732G is 755 cm lang en heeft een gescheiden badkamer. De Cruiser T662 G heeft een buitenlengte van slechts 699 cm en heeft een Vario-badkamer aan boord. Toilet en wastafel bevinden zich in één ruimte maar dankzij een verdraaibare wand kun je de ruimte omvormen tot een volwaardige douchecabine. Het interieur laat zich kenmerken door zachte tinten. Warm bruin voor de meubelen en wit voor de bovenkasten, en bovenbladen van tafel en keuken. De bijpassende ecoleder bekleding zet die trend verder. Indirecte sfeerverlichting zet de toon. In beide modellen kan je de zithoek ombouwen tot een extra slaapplaats.

Cruiser buitenbeentje

De Cruiser-reeks telt naast twee bovenvermelde indelingen nog een buitenbeentje: de Cruiser V646 G. De V staat voor ‘van’ wat slaat op de smalle buitenbreedte van slechts 222 cm. Daardoor is hij bijzonder flexibel en wendbaar. Ook hier vinden we achteraan een twinbed en de Vario-badkamer. De voertuiglengte bedraagt 676 cm.  Om de 65ste verjaardag van LMC te vieren is deze Cruiser V646 G ook verkrijgbaar als ’65 Years Edition’ en is uitgerust met tal van extra accessoires.

Cruiser pop-up daktent

Nog nieuw in de cruiser: de mogelijkheid tot de montage van een pop-up daktent. Hierdoor kun je twee extra personen te slapen leggen.

Element groeit verder

De vorig jaar geïntroduceerde Element doet het goed. De reeks groeit verder tot vijf indelingen. Hij heeft achterin een Frans bed (hoekbed) met daarnaast de badkamer. In het midden aan de bestuurderskant is de L-vormige keuken geplaatst. Er tegenover een kast en de koelkast met een inhoud van 142 liter. Aangenaam ruim is de stahoogte van 212 cm. De zithoek bestaat uit een maxisalon. Optioneel kun je een 1-persoonshefbed boven de zithoek laten plaatsen. De Element T638 is 6,98 meter lang en 2,32 meter breed.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer