Malibu buscampers 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Niet te verwarren met de halfintegraal- en integraal campers van Malibu, lanceert Malibu Van een reeks innovatieve nieuwigheden. Ook hier zien we de komst van een pop-up daktent. Dit werd bij moederbedrijf Carthago zelf ontworpen en geproduceerd. In geopende toestand geniet je meer stahoogte of een slaapoppervlak van 200 bij 135 cm. Naar wens is hij ook verkrijgbaar met het GT Skyview dakvenster boven de stuurcabine.

Innovatief en trendsetter is Malibu Van met het nieuwe ‘First Class – Two Room’ concept. Dit is voor het eerst toegepast in de nieuwe 640 LE RB met twinbed achteraan. Kort gezegd betekent dit dat je, net zoals in volwaardige campers, de woonruimte nu volledig kunt afzonderen van de bad- en slaapkamer. Om dit te kunnen bereiken waren enkele ingrepen nodig. Zo verhuist de koelkast onderin het aanrecht en is dwars geplaatst zodat ze nu ook van buitenaf bereikbaar is. Het wegnemen van de koelkast op ooghoogte, creëert extra ruimte: lees een langer werkblad van het keukenblok en extra kastruimte. Maar er zit meer achter! In een combinatie van de vaste badkamerdeur en een mobiele wand maakt deze extra ruimte in één klap deel uit van de badkamer! Mooi gevonden: overdag extra werkblad, wanneer nodig extra afzetruimte in de badkamer. De bovenkasten voorzien in een compacte kast met legvakken, onderin is een kleerhanger voorzien. Nog meer ruimte is er in de praktische kleerkast onderin het linker bed. Het twinbed is maar liefst 203 cm lang aan passagierszijde (189 cm aan bestuurderszijde). De badkamer zelf krijgt een verbeterd systeem met plexiwanden om een volwaardige douchecabine te vormen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer