Malibu motorhomes 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Na vijf jaar achtte moederbedrijf Carthago het rijp om de Malibu campers, niet te verwarren met de gelijknamige buscampers, onder handen te nemen. Onder de toepasselijke naam ‘Generation M’ krijgen de halfintegralen en integralen dezelfde toptechnologie van de linerklasse. Dit omvat de innovatieve verbindingstechniek tussen dak en zijwanden in combinatie met het hagelbestendige GFK-dak, de GFK-bodemplaat en de volwaardige dubbele bodem. De zij- en achterwanden krijgen een elegante ronding en de vensters zijn mooi weggewerkt in de zijwanden.

Binnen valt meteen de bijzondere vorm van de bovenkasten op. Deze hebben kastkleppen met een lichte afronding naar binnen toe. In de slaapkamer zien we bovenkasten met een klassieke rechte vorm. Het interieur in bicolour combineert de witte kastkleppen met warm hout wat goed contrasteert met de grijze vloer. De interieurvariant Bellagio is een blikvanger. De nieuwe sfeerverlichting laat zich gelden van het plafond tot aan de vloer. In de zitgroep noteren we een nieuw ontworpen L-zitbank waaronder een draaibare schoenenkast schuil gaat. Naar gelang de indeling is het mogelijk om een 32” televisie te plaatsen in een kast met schuifsysteem. In de keuken werd meer ruimte gecreëerd op het aanrecht, in de badkamer werd de ruimte geoptimaliseerd.

 

In totaal heb je keuze uit acht integralen en zeven integralen in lengtes van 655 tot 748 cm.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer