Rimor 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Na een jaar op Fiat kiest de Italiaanse fabrikant terug voor de nieuwe Renault Master als onderstel van een nieuwe reeks die Hygge gedoopt werd. Taalpuristen weten meteen dat dit een Deens woord is dat gezelligheid betekent. Laat dat nu net zijn wat Rimor beoogt.

Vijf indelingen, waarvan vier halfintegralen en één alkoof maken deel uit van het gamma:

  • Hygge 12P/ 12 plus (660 cm): hoekbed, treinzit, met (P)  of zonder (Plus) paviljoenbed
  • Hygge 66 Plus (747 cm): vrijstaand bed, gescheiden badkamer, face à face-zithoek
  • Hygge 69 Plus (747 cm): vrijstaand bed, gescheiden badkamer, maxisalon
  • Hygge 95 Plus (747 cm): twinbed, geschieden badkamer, maxisalon
  • Hygge 5 (731 cm): alkoof met dwarsbed, badkamer met volwaardige douchecabine, treinzit

Het interieur mag gezien worden. De overheersende kleur is zacht grijs met stijlvol warm glanzend bruin hout voor de kastfronten. Standaarduitrusting omvat een motor van 145 pk, dubbele airbag, cruise control, airco cabine, 97l koelkast waar mogelijk en een Truma Combi 4.

De Seal-reeks (Fiat Ducato) wordt een niveau hoger geplaatst en krijgt een strak interieur in yachtstijl. Hij krijgt twee nieuwe modellen: de 99 Plus met twinbed en de 67 Plus zonder vast bed maar kastruimte achteraan.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer