Rollerteam 2021

3 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Het komende seizoen staat in het teken van stabiliteit en meer keuze in slaapplaatsen. De reeksen Granduca, Zefiro en Kronos blijven op post. Voortaan zijn er meer modellen verkrijgbaar met een paviljoenbed boven de zithoek.

Met of zonder paviljoenbed

Om een nog groter publiek te bereiken geeft de Italiaanse fabrikant meer opties in het aantal slaapplaatsen. Modellen met een ‘P’ achter hun nummer zijn ideaal voor een reizend koppel. Je kan de zithoek standaard ombouwen tot een slaapplaats want een paviljoen ontbreekt hier. Modellen met ‘TL’ kunnen tot vier personen te slapen leggen, dankzij het standaard paviljoenbed. Hier is het ombouwen van de zithoek tot een slaapplaatsen optioneel.

Een resem aan nieuwe indelingen:

Zowel de Kronos als de Zefiro bieden dezelfde indelingen aan. het verschil zit hem in het interieur: donker hout met witte accenten in de Kronos en bleek interieur met witte accenten voor de Zefiro.

  • Kronos/Zefiro 234 TL (699 cm): unieke halfintegraal met een XL face à face-zithoek, paviljoenbed (190 x 160 cm) en een badkamer over de volledige breedte van de motorhome. Uniek is de dressing achteraan met onderin een garage die je kunt omvormen tot een eenpersoonsbed van 210 bij 70 cm.
  • Kronos/Zefiro 266 TL (745 cm): ruime halfintegraal met drie privacy zones: leefruimte, badkamer en slaapkamer kunnen volledig van elkaar afgescheiden worden via deuren. Het wasmeubel van de badkamer bevindt zich tegen het voeteinde van het vrijstaande bed (150 x 190 cm). Dit model is ook beschikbaar zonder paviljoenbed als 266 P.
  • Kronos/Zefiro 271 M (599 cm) deze klassieker onder de alkoven maakt zijn comeback. Hij heeft achteraan een stapelbed tegen de achterwand (215 x 76 cm), een compacte badkamer en keuken en vooraan een klassieke treinzit. Het alkoofbed is 209 bij 160 cm ruim.
  • Kronos/Zefiro 291 TL (599 cm): supercompacte halfintegraal met achteraan  een dwarsbed met eronder een ruime garage en grote dressing. Deze indeling is ook verkrijgbaar zonder paviljoenbed (291 P) en alkoof (291 M).

Granduca

De vorig jaar gelanceerde halfintegraal met dubbele bodem, Granduca (Fiat Ducato) gaat onveranderd seizoen 2021 in. Nieuw is wel dat de drie indelingen vanaf nu verkrijgbaar zijn zonder een paviljoenbed (P-versies). Er is keuze uit een vrijstaand bed (276), twinbed (287) en dwarsbed (298).

Buscampers

RollerTeam voegt een instapserie (Livingstone, drie indelingen) toe om nieuwe klanten over de streep te trekken. De andere reeksen zetten zich verder als Livingstone Sport Limited en Livingstone Advance. Nieuw is de Duo XL (636 cm) met een elektrisch hefbed achteraan van 190/180x192 cm. Ideaal voor fietsen en moto’s in te vervoeren. Hij heeft een laadvolume tot 1500/2400 liter. Nieuw is ook de mogelijkheid om een pop-up daktent te bestellen op alle Sport en Advance modellen, ongeacht de lengte van het voertuig.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer