Sunlight 2021

2 minuten leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

Jong, sportief en avontuurlijk: het blijft het succesvolle recept van de vijf series en 23 indelingen die Sunlight in de aanbieding heeft. Het komend seizoen staat in het teken van verbeteringen én een verrassing in de vorm van een Adventure Edition.

Smalle halfintegraal ‘Van’

Niet te verwarren met buscampers, presenteert de Van-reeks, kenmerkend voor de smalle buitenbreedte van slechts 214 cm, de nieuwe V69 (686 cm). Op deze beperkte afmetingen lukt het om een vrijstaand bed te plaatsen van 195 bij 140 cm. Om de ruimte open te houden voorzag men een halfhoge kleerkast waardoor je een doorkijk geniet tot helemaal achteraan. Met een praktische scheidingswand kun je de leefruimte afscheiden van de slaapkamer. Nieuw zijn de lattenbodems, dubbele Isofix, Dometic ramen en een antisliplaag voor de garage. De zitkussens kregen een geoptimaliseerde vorm.

 

Halfintegralen

Ook hier zien we de komst van een extra indeling met vrijstaand bed. De nieuwe T 69LC is een ruime halfintegraal van 739 cm met een face à face-zithoek. Een open keuken en gescheiden badkamer ontbreken evenmin. De keuken krijgt een gasvuur met piezo-ontsteking en een stijlvolle achterwand. Handige keukenhaakjes ontbreken niet. Optioneel is een grote 167l koelkast verkrijgbaar. Handig is het schoenenvak onder de rechterzitbank en het tafelblad in twee delen. Een paviljoenbed ontbreekt niet. Het interieur is modern met licht hout voor de meubels en wanden en witte kastkleppen.

 

Mini-alkoof

Met slechts 594 cm is de nieuwe A60 een super compacte alkoofcamper met de allures van een buscamper. Hij heeft achteraan een dwarsbed, een compacte badkamer en keuken en een salon bestaande uit langsbank en voorste cabinestoelen. Het alkoofbed is deels opklapbaar. De kledingkast heeft een uitschuifbare opstap naar het bed.

 

Uitsmijter

Enkele modellen zijn verkrijgbaar in een ‘Adventure Editon’. Ze onderscheiden zich met hun zwarte accenten voor het exterieur, multimediapakket, airco op de motor, lederen stuur en cruise control. Dit pakket is beschikbaar op alle Vans, drie buscampers en twee halfintegralen en integralen.  

 

Buscampers

De Cliff 640 (636 cm) krijgt vanaf nu twinbedden met lattenbodem én een verbeterde toegang tot beide bedden. De bovenkasten zijn functioneler en wieldoppen zijn voortaan standaard. Een nieuwe woonwereld ‘Malibu Beach’ doet zijn intrede.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer