Westfalia 2021

1 minuut leestijd
actua
  • Kamperen met de motorhome

De Kepler 5 is nieuw en het is best een huzarenstukje want op een lengte van 490 cm kunnen vier personen volwaardig slapen! Dit kan in de pop-up daktent met een slaapoppervlak van 195 bij 112 cm en de ombouwbare zitbank van 187 bij 110 cm. Standaard heeft hij vijf gehomologeerde zitplaatsen. De uitrusting omvat een verswatertank van 64l, een vuilwatertank van 30l, een keuken – die via de achterklep bereikbaar is -  met twee gasbranders, een grote compressorkoelkast van 51l en een Webasto dieselverwarming.  LED-verlichting en maar liefst zes USB-aansluitingen in de leefruimte en twee in de cabine ontbreken niet. Leuk detail: als de zitbank in rijpositie staat, is er achterin nog een eenpersoonsligvlak beschikbaar. Handig om wat te rusten of een boek te lezen.

De Jules Verne op de nieuwe Mercedes De nieuwe Vito is nog dynamischer en is vanaf nu verkrijgbaar met een 9-traps automaat. Vito, is verkrijgbaar in een Élégance en een Avantgarde uitvoering. De nieuwe Vito is nog dynamischer en is vanaf nu verkrijgbaar met een 9-traps automaat.

De Kepler Iconic en Kepler Sixty verdwijnen uit het gamma. Hun kleurcombinaties zijn wel verkrijgbaar op de andere reeksen. Zo heb je keuze uit de combinatie zilver/rood en wit/groen.

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer