Alle nieuwigheden voor 2021

3 minuten leestijd

Niemand kon een jaar geleden voorspellen dat 2020 zo bizar zou worden. Showrooms en dealers dicht, fabrikanten technisch werkloos, grenzen gesloten, bestemmingen verboden… En toch, wat ook niemand durfde te dromen: precies hierdoor kende de kampeersector een onwaarschijnlijke boost. Opeens wilde iedereen zijn eigen kot op wielen om veilig en onbezorgd op reis of op uitstap te gaan.

actua
  • Kamperen

Wie al jaren met de camper reist, weet het allang: er is niets leukers dan vrij en onafhankelijk rond te zwerven met een camper, je te installeren op een idyllische plek met een rokende barbecue en met een goed glas wijn de ondergaande zon te aanschouwen. Met een schuimende cappuccino in de relaxzetel of klaar om met de fiets en wandelschoenen op verkenning te gaan: met je camper sta je altijd op de eerste rij. Geen wonder dat de camper populairder is dan ooit!

En Campertijd voorspelt meteen dat de camper in 2021 nóg aan populariteit zal winnen: wie afgelopen zomer een huurcamper kon proberen, is zeker zelf verkocht om vaker te gaan camperen. Wie dit jaar zijn vliegvakantie door de neus geboord zag, zal volgend jaar zeker het camperen overwegen. Onze constructeurs zijn er, ondanks enkele maanden stilstand, klaar voor: ook in 2021 presenteren ze heel wat mooie modellen, reeksen, indelingen en innovaties. In dit kleurrijke palet vindt iedereen zijn gading, zowel de ervaren camperaar als de absolute leek.

Ondanks afgelaste beurzen, uitgestelde persconferenties en virtuele presentaties slaagde Campertijd er opnieuw in alle nieuwigheden voor 2021 te leren kennen. We stellen ze met plezier voor.

Caravans in 2021 hipper dan ooit

Als modeljaar 2021 één ding bewijst, dan wel dat de caravan hipper is dan ooit. Stijlvolle voertuigen met huiselijke interieurs en een rijkelijke uitrusting zijn vandaag de standaard. Dat is dan meteen ook dé trend voor 2021. Naast heel wat verjaardagsedities zien we vooral verbeteringen of herlanceringen van bestaande series. In ons modellenoverzicht 2021 leggen we dan ook de focus op de grootste nieuwigheid van elk merk.

Mobicar bij de dealers

Uitzonderlijke omstandigheden vragen om uitzonderlijke maatregelen. Covid-19 dwong in juni de BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association), organisator van de camper- en caravanbeurs Mobicar, de editie van oktober 2020 af te gelasten. Zoals te lezen in het interview dat Campertijd had met Bart Decuyper en Frédéric François van BCCMA, organisator van de beurs, is nu voor alle motorhome- en caravanliefhebbers een alternatief voorzien: de Campaway Days. Deze vinden plaats van 24 oktober tot en met 1 november, en wel bij zo goed als alle dealers in ons land.

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer