3 nieuwe modellen van Alpenkreuzer

1 minuut leestijd

Vouwwagenfabrikant Alpenkreuzer werkte de voorbije maanden hard aan de ontwikkeling en finetuning van 3 nieuwe modellen: Campfire, OpenAir en Waterfront.

actua
  • Kamperen met de tent

De namen van de modellen geeft aan waar de modellen voor staan. De 3 nieuwe en onderscheidende modellen benadrukken nu nog meer het avontuurlijke, de vrijheid en het ruimtelijke aspect vanuit natuurlijke elementen: earth, water, air & fire. 

De CampFIRE symboliseert warmte, licht en energie en combineert comfort en avontuur en is geschikt voor gezinnen of vrienden die erop uit willen en een avontuurlijke kampeervakantie willen beleven.

Het unieke hybride ontwerp van de OpenAIR met haar open karakter en grote raampartijen, stelt je in staat om de natuur in alle rust te ontdekken. De OpenAIR richt zich op mensen die in alle rust het buitenleven willen verkennen. 

Het laatste model, WATERfront, is zeer geschikt voor hen die van een actieve levensstijl houden en de vouwwagen willen kunnen uitbreiden naar toekomstige behoeften (kinderen / kleinkinderen).

 Alle nieuwe vouwwagens zijn standaard uitgerust met: schokbrekers, reservewiel, 1000liter inhoud die gemakkelijk te benaderen via het Easy-to-Store system en bedden met een 8 cm dikke matras op een lattenbodem.
 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer