3 voor de prijs van 1 bij Affinity

2 minuten leestijd

Affinity –uit de Kabe-stal - bouwt bijzondere buscampers. De nieuwe M Three (599 cm) is daar geen uitzondering op.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Geen vast bed in deze buscamper op MAN-chassis, maar een elektrisch hefbed boven de zithoek. Het bed meet 122 cm bij 188 cm en eronder blijft een stahoogte van 192 cm over. Ook hier plaatst Affinity het keukenblok niet aan de schuifdeur, maar tegen de andere zijwand.

Ook bijzonder: het is een L-keuken die net achter de langsbank is geplaatst. Zo kan je samen met de voorste draaibare cabinestoelen een gezellige zithoek vormen zonder dat de keuken (en de kok) in de weg staat. Het bed leunt voor een stuk over dat keukenblok. Desondanks blijft het mogelijk om badkamer, fornuis en koelkast te gebruiken. Je kan het bed tot 90 cm van de grond laten zakken. Er blijft dan nog 110 cm hoofdruimte over.

Van de zithoek kan je nog een extra bed maken van 182 bij 105 cm. Nog een blikvanger bij deze M Three is de badkamer over de volledige achterbreedte van de bestelwagen. Erachter zit nog bergruimte, die bereikbaar is via de achterportieren. De badkamer zelf heeft een vaste wastafel, cassettetoilet en een aparte douchecabine. De nieuwe Affinity M Three komt met een 2.0l motor met 170 pk en een automatische 8-traps versnellingsbak, een muggenhor, Truma verwarming, geïsoleerde afvalwatertank, vers- en afvalwatertanks van elk 100 liter en een boordaccu van 120 Ah.

www.affinity-rv.eu

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer