Altijd een stap vooruit met Knaus

1 minuut leestijd
De Duitse fabrikant lanceert met Yaseo een nieuwe reeks op maat van de elektrische trekauto.
actua
  • Kamperen met de caravan

Een eerste model, de Yaseo 340 PX (348 cm) heeft een leeggewicht van 860 kg. Er werd ook extra aandacht besteed aan de luchtweerstand. Deze twee elementen bepalen het energieverbruik.

Extra troef daarbij is het voorfront, dat 14% compacter is dan de klassieke Südwind-reeks. De Fold-X-Pand achterwand zorgt voor 10 cm meer binnenruimte. Deze compacte caravan heeft een ruime face à face-zithoek met tegen de wand een klapbed van 160 bij 200 cm. Je kan een stuk van de zitbanken verwijderen, waardoor er ruimte ontstaat om over de volledige breedte fietsen mee te nemen. Een compacte badkamer en keuken ontbreken niet.

Op het Caravan Salon Düsseldorf presenteerde Knaus met de Yaseo 500 DK al een extra model. Dat is met een buitenlengte van 528 cm langer en met een rijklaar gewicht van 1.150 kg ook zwaarder. Deze indeling valt op door de innovatieve badkamer, die je dubbel zo groot kan maken en het Frans bed, dat je in een handomdraai omvormt tot een lounge. Met de gewichtsreductie in het achterhoofd zitten er geen gasflessen in deze caravan. Hij wordt volledig elektrisch aangedreven. Je krijgt daarbij een inductiekookplaat en een Dometic toestel dat kan koelen en verwarmen.

www.knaus.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer