Nieuw topmodel voor Caravelair

1 minuut leestijd
Het Franse merk Caravelair herziet in 2024 haar modellenreeks. Titanium, Artica en Allegra verdwij-nen, in de plaats komen naast de Alba de series Sports Line en Exclusive Line.
actua
  • Kamperen met de caravan

Een gloednieuw model in het assortiment is de Exclusive Line 522, met een lengte van 697 cm. Deze caravan heeft een twinbed aan de achterkant, met verstelbare matrassen. Daardoor kan je de hoofdsteunen comfortabel opstellen om te lezen of te streamen. Aan de voorkant vind je de grote ronde zithoek.

Dankzij het extra ‘Skyview’-panoramaraam valt er extra veel licht in de leefruimte. In het midden van de caravan liggen de douche en de keuken tegenover elkaar. Deze serie heeft nog vier andere indelingen.

Tot de standaarduitrusting behoren een Truma Combi 4 warmwaterverwarming, een bedieningspaneel en een toegangsdeur van 61 centimeter breed. De uitgebreide uitrustingspakketten Safety, Cozy, Shower en Camper zijn standaard inbegrepen. Ze omvatten onder andere een hordeur, elektrische vloerverwarming, een watertank van 50 liter en externe water- en gasaansluitingen.

www.caravelair-caravans.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer