Back to basics met Adria

1 minuut leestijd
De Sloveense fabrikant heeft de vraag naar compacte, lichtgewicht caravans goed begrepen. Steeds meer kampeerders hebben een elektrische wagen op de oprit staan en bij die e-auto is de nieuwe Adria Aviva Lite de ideale kampeervriend.
actua
  • Kamperen met de caravan

Deze caravan is één van de lichtste in zijn klasse. Zijn rijklaar gewicht van nog geen 700 kg is een stevig verkoopargument. Zijn compacte afmetingen van 414 cm lang en 209 cm breed zijn dat ook.

Het resultaat? Minder gewicht, minder luchtweerstand en vooral minder energieverbruik. Qua binnenkant mag je je verwachten aan een eenvoudige, leuk ogende caravan.

De indeling? Slim, met achteraan een stapelbed en in de neus van de caravan een grote zithoek die je eveneens kunt ombouwen tot een tweepersoonsbed. Koken ín de caravan is hier geen optie, zonder fornuis en bijhorende gasaansluiting.

Extra bergruimte heb je dankzij kunststof kratten: handig, want je kan ze thuis al vullen. Ledverlichting en USB-poorten zijn er voor de hedendaagse kampeerder.

www.adria.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer