Bestel nu jouw ACSI-gids 2022

1 minuut leestijd
Met de ACSI-campinggidsen vind je altijd de camping of camperplaats die het best bij jou past. De gidsen geven je complete, actuele en betrouwbare informatie over duizenden campings.
actua
  • Kamperen

Inbegrepen in de gids vind je zoals steeds ook dit jaar weer de CampingCard ACSI, een kortingskaart voor het laagseizoen waarmee je voor een vast laag tarief (12, 14, 16, 18, 20  euro per nacht) verblijft op meer dan 3400 deelnemende campings.

Voor de rondtrekkende kampeerder is er ook de handige ACSI-app. Met de ACSI-app heb je je gids steeds digitaal bij de hand op de smartphone of tablet. Je kan filteren op voorzieningen en zo zie je in één oogopslag welke overnachtingsmogelijkheid bij jou in de buurt ligt. Ideaal voor onderweg! 

Als Pasar-lid bestel je de ACSI Campinggidsen aan de meest voordelige prijs. 

Surf naar www.pasar.be/acsi om te bestellen

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer