Blikvanger: de badkamer van Fendt

1 minuut leestijd
Caravanfabrikant Fendt gaat gezapig het nieuwe modeljaar in. De bestaande reeksen lopen door en er zijn voornamelijk kleine verbeteringen te noteren zoals nieuwe stofferingen.
actua
  • Kamperen met de caravan

. Graag een twinbed? Dan kan je de nieuwe Bianco Activ 515 SGD overwegen. Blikvanger is de badkamer over de volledige achterwand van de caravan, met een ruime vrijstaande douchecabine en een grote wastafel.

Naast de badkamer ligt de zithoek aan de ene kant, aan de andere kant vind je de koelkast. Voor de enkele bedden is er nog een kast en tussen de bedden aan de voorkant is een klein nachtkastje geplaatst.

Bovenkastjes zijn boven de gehele voorkant en de zithoek gemonteerd. De twee nieuwe stofferingsopties ‘Almeria’ en ‘Manerba’ zorgen voor een harmonieuze woonomgeving.

www.fendt-caravan.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer