Nog meer comfort met c’go

1 minuut leestijd
Voor het modeljaar 2024 moderniseert Dethleffs de c'go-serie. Zeg vaarwel tegen de witte binnen-wanden... Hier is gekozen voor een cappuccino-kleurige wandbekleding met een leerachtige struc-tuur, afgewisseld met lichtgrijze oppervlakken met linnenstructuur.
actua
  • Kamperen met de caravan

Dat zorgt voor iets meer contrast met de meubels en geeft een harmonieuze uitstraling. Nieuwe woonwerelden zoals Ronda, Estepona en Manilva doen hun intrede. Optioneel kan je kiezen voor accenten in donkerbruin, groen of cognackleur in de woonruimte.

In de standaarduitrusting wordt het woonthema Ronda gebruikt, met donkerbruine stoffen die overgaan in antraciet. Een andere nieuwigheid voor 2024 is de introductie van informatietechnologie in de c'go.

Het standaard Dethleffs System Information Unit (SIU) laat toe om diverse gegevens en informatie over je caravan gemakkelijk op te vragen in de Dethleffs Connect-app. Zo is hij voorzien van sensoren voor ‘spanning’ en ‘niveauregeling’, waarmee je de elektrische spanning in de caravan kan checken en de horizontale uitlijning van de caravan kan controleren.

Optioneel kan het SIU worden uitgebreid met extra sensoren, zoals voor de waterstand, de vulling van de gasfles, kogeldruk, temperatuur, bandenspanning of de vergrendeltoestand van de deur. Verder blijft de familievriendelijke serie bestaan met acht indelingen.

www.dethleffs.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer