Buitenbeentje met loungezit

1 minuut leestijd

De Poolse fabrikant Globe-Traveller presenteert met de nieuwe Falcon een buscamper die op vele vlakken anders wil zijn.

actua
  • Kamperen met de motorhome

Het begint al met de keuze voor het basisvoertuig: de Volkswagen Crafter. De indeling is vernieuwend env erdient navolging. Hij heeft namelijk een zitbank in het woongedeelte die je kan omvormen tot een tweepersoonsbed van 190 bij 125 cm.

Onderin is ruimte voor bagage. Er is ook een opklapbaar tafeltje voorzien dat je kan gebruiken in de stuurcabine in combinatie met de draaibare cabinestoelen. Helemaal achteraan bevinden zich de douche en het toilet. Er is zelfs plaats om je skimateriaal in op te bergen. Het interieur straalt gezelligheid uit met veel grijze elementen in combinatie met donker hout.

Deze camper krijgt een goede isolatie en een dubbele bodem, fijn in de wintermaanden. Tot de standaarduitrusting behoren twee zonnepanelen met een totaal vermogen van 320W, twee LiFePO4-accu’s met een totale capaciteit van 400 Ah, een omvormer, een wifi-router, een watervrij toilet, airco, een keramische gaskookplaat en de Truma 6D iNET. Optioneel kan je zelfs kiezen voor een volledig gasloze Falcon.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer