Carado viert 15de verjaardag

1 minuut leestijd
Voor zijn vijftiende verjaardag presenteert de Duitse fabrikant een Edition15, met maar liefst vijf-tien indelingen in zowel alkoven, halfintegralen, buscampers en halfintegralen met smalle buiten-breedte (vans).
actua
  • Kamperen met de motorhome
  • Kamperen

Stuk voor stuk bieden ze  heel wat extra’s. Afhankelijk van de reeks krijg je tot wel achttien extra accessoires cadeau. Bij de integralen zijn dat een woonceldeur met venster, kadervensters en een Style-pakket. Ook bij de halfintegralen een woonceldeur met venster, plus een zilveren stuurcabine en een grote koelkast van 167 l. Bij de buscampers springen de pop-updaktent  en de luifel in het oog. De vans beschikken over 140 pk onder de motorkap, een cabine van grijs metallic en een luifel.

De integralen kregen, los van de speciale edities, een volledig nieuw voorfront. Ze komen stoer voor de dag met een radiatorgrille  met chroomaccenten en nieuwe ledkoplampen. De totale hoogte zakt drie centimeter, tot 290 cm. Binnen is het dasboard nog functioneler gemaakt, met een handig opbergvak aan passagierszijde en extra’s zoals een bekerhouder en ruimte voor een smartphone.

De Edition15 buscamper heeft voor het eerst een pop-updaktent voor twee personen, met USB-aansluitingen. Een fijn extraatje is dat je de daktent kan omvormen tot een panoramazicht meteen muggengaas en een dakvenster, dat in gesloten toestand ook de leefruimte verlicht.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer