Daar is het Caravan Salon Düsseldorf weer!

2 minuten leestijd
Van 26 augustus tot 4 september 2022 kan menig kampeerliefhebber weer zijn hart ophalen tijdens het Caravan Salon Düsseldorf; Goede wandelschoenen gaan nodig zijn, de beurs groeit naar maar liefst 16 hallen.
actua
  • Kamperen met de caravan

De toonaangevende beurs voor campers, caravans, campers en accessoires heeft zijn aanbod ten opzichte van het voorgaande jaar aanzienlijk uitgebreid en toont de hele wereld van het caravannen in evenveel hallen als altijd. "We zijn zeer tevreden dat we erin geslaagd zijn om veel nieuwe bedrijven en talrijke repeaters van ons concept te overtuigen. De tentoonstellingsoppervlakte zal met drie hallen groeien. Dit betekent dat we het aanbod van 600 exposanten op 250.000 vierkante meter in 16 hallen in totaal zullen presenteren. CARAVAN SALON is de enige plek waar het volledige merkenaanbod te zien is en biedt daarmee een directe productvergelijking, die ook alleen bij ons in Düsseldorf mogelijk is. Wij kijken vol optimisme en verwachting uit naar het evenement van dit jaar", zegt Stefan Koschke, Project Director Caravanning & Outdoor. In Düsseldorf vinden alle liefhebbers van mobiele vrijetijdsbesteding zowel voertuig-highlights als een enorm aanbod aan accessoires, technische uitrusting, afneembare onderdelen, daktenten, stacaravans, caravanning- en kampeeraccessoires, outdoorkleding, reisbestemmingen, campings en camperplaatsen.

 

Nieuw: Previewdag op eerste vrijdag

Voor het eerst zal de eerste vrijdag als Preview Day dienen. Naast vertegenwoordigers van de media en vakbezoekers zullen exposanten ook klanten kunnen uitnodigen, zodat die op die eerste dag in een rustige sfeer het beursterrein kunnen verkennen. "Met deze optie willen we de eerste vrijdag van de beurs verder uitbouwen en onze exposanten tegelijkertijd de mogelijkheid bieden om hun kopers selectief uit te nodigen. Dit creëert een professionele setting voor het bespreken van orders, zakelijke uitwisseling en netwerken," legt Stefan Koschke uit.

 

Tickets voor 1 dag kosten 18 euro in het weekend, 16 euro op werkdagen (tickets met korting kosten 15 euro in het weekend, 13 euro op werkdagen), voor kinderen (6 tot 12 jaar) kosten 1 dag tickets 8 euro in het weekend en 6 euro op werkdagen. Bovendien is er van maandag tot en met vrijdag een middagticket te koop voor 10 EUR (van 14.00 tot 18.00 uur). Tickets voor de Preview Day kosten voor volwassenen 35 EUR (met korting 30 EUR), kinderen betalen 8 EUR.

 

Kijk voor actuele informatie en nieuws op www.caravan-salon.de.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer