De Campaway Days zijn terug

1 minuut leestijd
Ter vervanging van de Mobicar beurs komen ook dit jaar de Campaway Days terug en dat van 23 tot 31 oktober. Gedurende negen dagen komt er een breed scala van activiteiten aan bod bij verschillende motorhome- en caravandealers in heel België. De uitgelezen gelegenheid om meer te weten te komen over deze vakantievoertuigen én te profiteren van talrijke voordelen.
actua
  • Kamperen

egen dagen saloncondities  

Van zaterdag 23 oktober tot en met zondag 31 oktober geven erkende verdelers buitengewone saloncondities aan alle liefhebbers van motorhomes en caravans. De maand oktober is niet toevallig gekozen: de dagen worden korter, het weer is vaak somber en het verlangen om te reizen komt stilaan terug. Het is dan ook in deze herfstperiode dat veel reisliefhebbers stilaan hun toekomstige uitstappen plannen.  

Zaterdag 23 oktober, de dag waarop de Campaway Days van start gaan, staat in het teken van de Nationale Motorhome- en Caravandag. Een initiatief van de BCCMA (Belgian Caravan-Camping and Motorhome Association), dat vorig jaar een groot succes kende dankzij het enthousiasme van heel wat particulieren en verdelers.  

Mobicar is nog niet uitgezongen 

Ook dit jaar vinden de Campaway Days opnieuw plaats in de maand oktober. Beperkende maatregelen en de onzekerheid rond de pandemie hebben de organisatoren ertoe gebracht Mobicar uit te stellen. Maar geen zorgen: de beurs komt terug in oktober 2022. 

Meer info: www.campaway.be

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer