De campernieuwigheden voor 2022

1 minuut leestijd
Net zoals 2020 was ook 2021 geen normaal jaar. De naweeën van corona laten zich nog steeds voelen. Het was dan ook koffiedik kijken welke nieuwigheden de camperfabrikanten voor het seizoen 2022 zouden brengen. De berichten over laattijdige leveringen en beperkte voorraden vanwege de grote vraag en een tekort aan materialen voorspelden weinig goeds. 
actua
  • Kamperen met de motorhome

We werden aangenaam verrast. Het nieuws voor 2022 is een bonte mix van innovaties en verbeteringen van het bestaande aanbod. Dat er nog meer buscampers op de markt komen mag niet verbazen: het blijft op dit moment het meest populaire model. Nagenoeg elke fabrikant heeft nu een of meerdere buscampers in de aanbieding.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer