De natuur in met Bürstner

1 minuut leestijd
Het populaire Black Forest-pakket ken je misschien al van de buscampers, nu ook is het ook beschik-baar voor de Premio 455 TS en 495 TK-caravans.
actua
  • Kamperen met de caravan

. Het omvat aluminium velgen, een disselafdekking, fijne hamerslagbeplating, zware uitdraaisteunen inclusief steunplaten en de complete Black Forest-uitrusting met unieke striping aan de buitenkant, bijpassende stoffering en overgordijnen, kussens, hoeslaken en organizer in viltlook.

Bürstner was de eerste fabrikant die een hefbed introduceerde in een caravanmodel. Bij de nieuwe generatie hefbedden blijft het ligoppervlak van 200 x 144 cm gelijk. Wel is er een nieuwe bediening met een knop onder de bedplaat; het bed is nu traploos in hoogte verstelbaar.

Het werd ook uitgerust met veiligheidsgordels zoals in auto's in plaats van staalkabels, wat een extra veilig gevoel geeft. Het laadvermogen is nu 200 kg; met de nieuwe ontwikkeling is in totaal 5 kg gewicht bespaard. Het hefbed is standaard in de Averso Plus en Premio Plus series.

www.buerstner.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer