Eriba kiest voor kleur

1 minuut leestijd
De cultcaravan Eriba Touring is nu te koop in drie opvallende kleuren: Nugget Gold, Tango Red en Harbour Blue.
actua
  • Kamperen met de caravan

Die geven een moderne twist aan de gekende retro-look van de caravan. De kleurtjes gaan door aan de binnenkant van de caravans: elk van de drie ontwerpen wordt aangevuld met een kleur-gecoördineerd interieur. Zo krijg je bij de Nugget Gold-editie de stoffering ‘Memphis’, die bestaat uit warme geeltinten.

Voor rode accenten kies je voor de ‘Tulsa’, die naadloos aansluit bij de elegante uitstraling van de Tango Red-caravan.

Tenslotte is er nog het frisse ‘Orlando’ dat de Harbour Blue-editie compleet maakt.

Leuk is ook dat je allerhande accessoires in dezelfde kleuren kan bestellen. Denk daarbij aan een luifel, handdoeken, dekens, kussens en toiletartikelen die je caravan nog gezelliger en huiselijker maken.

Er worden ook twee nieuwe indelingen aan het Eriba Touring-assortiment toegevoegd. De Touring 630 heeft een dwarsbed achterin van 155 x 205 cm, terwijl de Touring 642 een tweepersoonsbed heeft van 200/210 x 205 cm. Het optionele pop-top dak, dat beide modellen voorziet van een extra bed van 200 x 138 cm, verhoogt het aantal slaapplaatsen tot vijf, zodat er ruimte is voor het hele gezin.

www.eriba.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer