De nieuwe Hobby campers: hip, trendy én rijkelijk uitgerust!

2 minuten leestijd
Het nieuwe exterieurdesign van de Hobby campers wil dynamisch en trendy zijn.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Het sportieve decor van alle zes modelseries is daar een mooi voorbeeld van. Het volledig vernieuwde topmodel OPTIMA DE LUXE springt in het oog door zijn stijlvolle dakluik met LED-positielichten en de nieuwe, sportieve achterlichtlijst. 

Optima Ontour  

Het interieur van de succesvolle OPTIMA ONTOUR-modelreeks op Citroën-chassis is ook voor het seizoen 2022 jong en sportief gehouden. De rijk uitgeruste OPTIMA ONTOUR EDITION  - met smalle buitenbreedte - is verkrijgbaar in drie populaire indelingsvarianten: met een dwarsbed, een vrijstaand bed en twee eenpersoonsbedden. Zijn grote broer, de OPTIMA ONTOUR, biedt een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding en is verkrijgbaar met zes halfintegrale indelingen en drie royale alkoofmodellen. Voor een betere toegankelijkheid vervangt Hobby in het seizoen 2022 de kastdeurtjes van de keukenonderkasten door handige schuifladen. 

Optima De Luxe met een premium look  

Voor het seizoen 2022 brengt Hobby met de OPTIMA DE LUXE de nieuwste generatie van zijn moderne camperinterieur op de markt. Het meubeldesign van de nieuwe OPTIMA DE LUXE, dat in samenwerking met externe designers is afgestemd op het Hobby topmodellenprogramma, kenmerkt zich door rechte lijnen en de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd. De Hobby-ontwerpers zijn erin geslaagd Scandinavisch design en het Scandinavische begrip "hygge" op spectaculaire wijze met elkaar te verenigen. In het nieuwe modeljaar kan worden gekozen uit vijf verschillende indelingsoplossingen: vier eenpersoonsbedden en één tweepersoonsbedvariant. 

De nieuwste generatie van het model Fiat Ducato dient als basisvoertuig en zit boordevol voorzieningen, vooral op het gebied van rij- en voertuigveiligheid. Het sportieve FIAT-chassis voldoet uiteraard aan de nieuwe emissienorm EURO 6 en is uitgerust met nieuwe LED-koplampen die 30% helderder zijn, een volledig vernieuwd dashboard met een handige houder voor mobiele telefoons met oplaadmogelijkheid, en nog veel meer 

Buscampers  

Dankzij het CITROËN-chassis is de nieuwe VANTANA ONTOUR EDITION de perfecte introductie tot de wereld van de buscampers. Naast de royale standaarduitrusting beschikt de nieuwe modellenreeks over een extra uitgebreid uitrustingspakket, met onder meer een uittrekplank voor gasflessen voor twee flessen van 11 kg, een uitgebreid satellietsysteempakket in combinatie met een tv en als bijzonder hoogtepunt een hightech navigatiesysteem voor volledige gemoedsrust. De indeling van het model met eenpersoonsbedden werd aanzienlijk verbeterd en het comfortabele bed aan de passagierszijde meet meer dan 2 meter in lengte. 

Vantana De Luxe: keuze uit twee interieurvarianten  

De VANTANA DE LUXE met zijn standaard panoramisch dakluik blijft het topmodel op het nieuwe FIAT DUCATO chassis en zal voor het komende seizoen beschikbaar zijn met een keuze uit twee stijlvolle inrichtingen: een warme houtafwerking met heldere magnolia-accenten en een modern, monochroom interieurdesign. 

www.hobby-caravan.de 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer