Dethleffs viert feest

2 minuten leestijd
Dit jaar geen beurs om uw gewenste nieuwe voertuig te bekijken. Dit betekent echter niet dat u zich niet kunt laten informeren en adviseren.
actua
  • Kamperen

Dethleffs bestaat 90 jaar 

In 1931 vindt Arist Dethleffs de eerste caravan uit: hij bouwt deze als huwelijksgeschenk voor zijn vrouw. Op Paasdinsdag 1932 vond de eerste reis plaats. Na deze proefrit zouden nog duizenden kilometers volgen. Met hun ‘Wohnauto’ vinden zij samen het kamperen uit! Een manier om vakantie en vrije tijd door te brengen, die ondertussen miljoenen fans heeft. 

Lees hier het hele verhaal

Extra voordelige jubileummodellen bij Dethleffs 

In dit jubileumjaar waarin Dethleffs 90 jaar bestaat hebben ze bij extra voordelige actiemodellen uitgebracht. Bij de mobilhomes zijn dat de Just 90, Trend 90 en Pulse Classic 90 en de populaire caravan Aero heeft 3 nieuwe indelingen. Met deze indelingen zit er altijd een perfect model voor u bij.  

In de virtuele showroom kunt u, wanneer het u uitkomt, gemakkelijk alle modellen bekijken.  

 

 

DKW Caravans exclusief LMC dealer 

DKW Caravans is al jaren exclusief caravandealer voor LMC. LMC Caravans staat voor Duitse degelijkheid en voor een ultieme beleving van het kamperen met een caravan. De mensen bij DKW Caravans hebben vele jaren ervaring met LMC en kunnen dus alles vertellen over de nieuwste modellen, zoals de Style 490 K. De flexibele alleskunner biedt tot zes slaapplaatsen en genoeg ruimte om te koken, te spelen en te relaxen.  

Komt u hem bekijken bij DKW? 

Nieuw bij LMC: het instapmodel Tourer 

De LMC Tourer is de allrounder voor iedereen. Het LMC-design heeft met de Tourer de focus op de bouw van een bijzonder licht en vlak voertuig perfect omgezet. De serie onder 2,8 t is met in totaal acht indelingsvarianten voorzien van een praktisch hefbed, vooral populair bij gezinnen. Uitgerust met een achteruitrijcamera, een comfortabele toegangsdeur van 70 cm (afhankelijk van de indeling) en een verschuifbare wasbak, biedt het multigeneratievoertuig plaats aan maximaal zes personen. 

Ontdek de LMC Tourer 

 

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer