Dit zijn dé Belgische camperlocaties van 2022

2 minuten leestijd
Camperaars hebben Camperplaats ’t Meikensbos in Dentergem en Camping Frankental in Büllingen uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2022. Dit is een prijs van Campercontact, één van de grootste platforms met camperlocaties ter wereld. De locaties scoren met een gemiddelde beoordeling van een 4,75 en een 4,83 (uit 5) het hoogst op Campercontact.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Camperaars waarderen Camperplaats ’t Meikensbos om de uitstekende fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving en de gastvrije eigenaren. Zij zijn, volgens bezoekers die met hun trouwe viervoeter gekomen zijn, ook erg hond vriendelijk. Camperplaats eigenaren Christophe & Cathérine zijn erg blij met de onderscheiding. ‘Voor ons is dit echt een blijk van waardering van onze gasten. Wij zijn hen erg dankbaar voor de lovende commentaren. Een stimulans om zo verder te gaan.’

Ook Camping Frankental wordt geprezen om zijn vriendelijke uitbaters. Daarnaast is de locatie geliefd om de optionele broodjesservice en de rust die er heerst. Reactie van eigenaresse Roswitha Simons: ‘dit is overweldigend. Hier ben ik natuurlijk erg blij mee! We doen alles wat we kunnen om ervoor te zorgen dat de gast zich goed voelt en naar huis gaat met goede herinneringen.’

Campercontact reikt de prijs Camperlocatie van het jaar uit om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. In totaal zijn er in België meer dan 520 overnachtingslocaties die camperaars kunnen vinden via de app en op de website van Campercontact.

Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de uitreiking (2021) minimaal twaalf beoordelingen te hebben gehad op het platform. Camperaars beoordelen hun verblijf via het internationale 5-sterren reviewsysteem. De camperlocatie met de hoogste gemiddelde beoordeling wint de prijs en mag een jaar lang de titel Camperlocatie van het jaar dragen.

Zoek jouw camperplaats

Ga op zoek naar jouw favoriete camperplaats in het ruime aanbod van Campercontact.

Meer info

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer