Dutje in de lucht

1 minuut leestijd

In natuurdomein De Hoge Rielen in Kasterlee kan je uniek kamperen. Je logeert er in een tentje op een kampeertoren, met vier platformen die lijken te zweven in de lucht.

actua
  • Kamperen

Via een laddersysteem geraak je tot het bovenste niveau. Op welke hoogte durf jij slapen? Tentjes zijn voor jou voorzien, je hoeft enkel je slaapgerief mee te brengen. Vlakbij de toren is gemeenschappelijk sanitair.

Maak het ’s avonds gezellig bij de gemeenschappelijke vuurplaats met een kampvuur. Combineer je nachtje weg met een avontuurlijk touwenparcours in het klimbos en ga wandelen in de natuur, want De Hoge Rielen is een domein van maar liefst 230 hectare met een verscheidenheid aan landschappen. Bos, purperen heide, water… Dit is hartje Antwerpse Kempen. Je kan je nachtje in de lucht beoeken vanaf 10,50 euro per persoon.

dehogerielen.be/nl/verblijven/overnachten/kampeertoren

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer