Kamperen bij de boer

1 minuut leestijd

In Frankrijk heb je France Passion, in Duitsland Landvergnügen en in Engeland is er Britstop. De naam is anders, maar het concept is overal vergelijkbaar: overnachten bij de boer.

actua
  • Kamperen

In Italië is er een opvolger voor het vroegere Fattore Amico: het is zelfs al het tweede seizoen voor Agricamper Italia. Voor 34,90 euro ben je een heel jaar lid en kan je op meer dan 200 plekken in het land gratis een nachtje met je camper of caravan logeren.

Verwacht je aan leuke boerderijen, wijngaarden, kaasmakerijen, paardenhoeves, molens… en dat allemaal aangelengd met een vleugje dolce vita. Op een handige app vind je meer informatie over de plekken én ze bestaat in verschillende talen, waaronder zelfs Nederlands.

agricamper-italia.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer