Een caravan op je fiets

1 minuut leestijd
Hou jij van fietsen én kamperen? De B Turtle is dan wellicht helemaal jouw ding: een fietsaanhanger met transport- én kampeerfunctie.
actua
  • Kamperen met de caravan

In het dagelijks leven gebruik je hem als ‘gewone’ fietskar. In kampeermodus herbergt de transportbak van 120 liter een opblaastent en er is genoeg plek voor je bagage.

Op je bestemming pomp je de tent in enkele minuten op. Slapen doe je op het ligplatform en in het voorstuk kun je prima staan. Er zijn zelfs vensteropeningen met muggengaas voorzien.

Door de aluminium constructie weegt de microcaravan amper 25 kilo voor één persoon en 30 kilo voor twee personen.

Sportievelingen trekken de kar prima met een gewone fiets, maar een e-bike maakt reizen wel prettiger. In het voorjaar verschijnt de B Turtle Maxi voor vier personen. Een fietscaravan voor één persoon heb je vanaf 2.990 euro. Niet goedkoop, maar dit is wel héél comfortabel én vrij reizen.


Lees meer op gentletent.com/de/b-turtle-ebikecamping

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer