Het complete caravandossier voor 2024

1 minuut leestijd

Het is een stevige investering; een nieuwe caravan koop je niet zomaar. Dit overzicht van nieuwe en vernieuwde modellen van de grootste fabrikanten geeft je alle informatie om een gefundeerde keu-zen te maken. Koop slim, dan is je caravan goed voor jaren vakantiegeluk!

actua
  • Kamperen met de caravan

Compatibel met je elektrische auto

Als je elektrisch rijdt… wil je een caravan die je autobatterij niet in no-time uitput. Licht, compact en gestroomlijnd dus, maar wél met alle moderne comfort.

Compleet nieuwe reeksen

Tijd voor een nieuwe start... met een compleet nieuwe reeks. Deze caravanconstructeurs kozen voor een totale vernieuwing.

Nieuwe indeling

Hoe gebruik je de kleine binnenruimte van je caravan optimaal? Daar hebben deze caravanfabrikanten even grondig over nagedacht...

Extra opfrisbeurt

Deze caravans waren al goed... en zijn nu nog beter dankzij de opfrisbeurt die de constructeurs meegaven aan hun bekende modellen.

Compleet nieuwe uitvoering

Jij kiest de look, vanbinnen en vanbuiten... Deze fabrikanten bieden hippe kleuren, nieuwe stoffen, nieuwe accessoires en technische snufjes om uit te kiezen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer