Facelift voor de Bürstner Premio Life

1 minuut leestijd
Na vier jaar onderging de Bürstner Premio Life een complete facelift. Het interieur is volledig nieuw, net zoals twee indelingen.
actua
  • Kamperen met de caravan
  • Kamperen

De 415 TK is een compacte familie-indeling met een stapelbed. Naar wens kan je deze hoogslaper uitbreiden met een derde bed. Bijzonder zijn de vele opbergmogelijkheden en de grote koelkast van 142 liter.

Bij de 480TS gaat alle aandacht naar het gigantische vrijstaand bed van 200 bij 160 cm. Het moderne interieurdesign van de nieuwe Premio Life gaat uit van de nieuwste designtrend. Zo zien we lichtgekleurde kastdeuren met een moderne, metallic streepprint gecombineerd met een eiken afwerking.

De Premio Life heeft optioneel vier pakketten in de aanbieding met extra voorzieningen die het comfort op de weg nog verder verhogen. De lichtste Premio Life-versie weegt slechts 1.100 kg.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer