E-Biken in het bergparadijs Tirol

In Tirol ontdek je makkelijk of zo’n elektrische fiets iets voor jou is. De stijgende populariteit van de e-bike in het bergparadijs Tirol heeft er niet alleen mee te maken, dat de accu’s steeds krachtiger of de fietsen steeds lichter worden.

2

Het is vooral de regio zelf die Tirol tot de droombestemming voor e-bikers maakt: Tirol telt ruim 6.000 km aan fietsroutes. Je trapt door schilderachtige alpenweiden, op spectaculaire hoogten, langs diepblauwe bergmeren, door nationale parken en natuurparken of bergen waar het avontuur op je wacht. Ook de infrastructuur is nagenoeg perfect.

Online tips voor de mooiste tochten en bezienswaardigheden op Visit Tirol

 

Deel je ervaring

Contact

Adres en contactgegevens

Over Pasar

Onze organisatie en onze missie

Ontdek de Pasar-afdeling in jouw buurt

Pasar heeft 290 afdelingen; wij zijn dus altijd dicht bij jou in de buurt!

Pasar is er voor jou

Ontdek onze ledenvoordelen

  • Op vakantie met het gezin of in groep? Overnachten in hotels, vakantiewoningen of op camping? Als lid krijg je exclusieve Pasar-kortingen.
  • Fan van fietsen of wandelen, in België of het buitenland? Als lid heb je toegang tot alle wandel- en fietsroutes uitgeschreven en getest door Pasar.
  • Reisinspiratie thuis en onderweg dankzij onze magazines (Pasar, Campertijd, de Kampeergids en de Kampeerwijzer), ook beschikbaar op tablet.
  • Bespaar op je verzekering! We bieden je voordeeltarieven op verzekeringen voor camper en caravan.
  • Gratis of met korting deelnemen aan activiteiten van de Pasar-afdeling in je buurt maar ook de Pasar-kampeerclubs, gps- en elektrische fiets-afdelingen.
Twee vrouwen lezen een kaart op een stadsplein
Vertel ons wie je bent en ontdek een lidmaatschap op maat van jouw interesses!