Fun, fun en nog meer fun bij Dreamer

2 minuten leestijd

De begin dit jaar gelanceerde Fun D 51 (598 cm) combineert een zes meter lange Ford Transit met een dwars bed.

actua
  • Kamperen met de motorhome

De compressor koelkast van 84 liter is aan de voorzijde van het keukenblok geplaatst wat niet alleen toegang van buitenaf mogelijk maakt, maar ook een vrijer zicht biedt tot aan de achterdeuren. Achterin vind je een dwarsbed van 190 x 140 cm. De basisuitrusting heeft een automatische versnellingsbak, een motor met 170 pk, lichtmetalen velgen en een witte buitenkleur. Optioneel kan je ook kiezen voor de carrosseriekleur Blue Azur. Het meubilair in de Dreamer D 51 is bijna overal voorzien van indirecte verlichting. De bovenkasten bij het dwarsbed zijn zonder hoeken en in een gebogen vorm geplaatst. Een zilverkleurig en ruimtebesparend rolgordijn sluit de badkamer af. Het verhoogde dak in de Dreamer D 51 zorgt voor veel stahoogte in het hele voertuig. Het Duo’Space concept laat je in een handomdraai de toiletruimte omvormen tot een douchecabine.

Terug van weggeweest is de Living Van op Fiat Ducato. Het is een unieke buscamper met achteraan een U-rondzit, die je in een handomdraai kunt omvormen tot een ligvlak van 186 bij 166 cm. In het leefgedeelte is er een tweede slaapplaats in de vorm van een paviljoenbed van 190/175 bij 130 cm. Ook hier vind je de afzonderlijke douchecabine terug met de wegdraaiende kleerkast.

Voortaan zijn alle Dreamer modellen verkrijgbaar in drie afwerkingsniveaus: Fun, Fun+ en Addict.

www.dreamer-van.fr

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer