Graag traag, s’il vous plaît!

1 minuut leestijd
Op vakantie wil je vaak op weinig tijd veel zien en doen. Het fijne aan camperkamperen is dat je makkelijk kan verplaatsen. Het gevaar is dat je daadwerkelijk té veel verplaatst.
actua
  • Kamperen

Dit boek nodigt je uit om te vertragen en op je gemak door Frankrijk te bollen. Niet gehaast reizen, maar rustig rondtrekken. Martin Dorey is auteur van meerdere Take the slow road-boeken en zelf eigenaar van een kampeerbus.

Hij inspireert je met 26 reisroutes door Frankrijk, op een atypische manier. Dorey zwiert wel met tonnen tips en suggesties voor campings en uitstappen, maar deelt het met je op een verhalende manier en met prachtige foto’s. Het is moeilijk om niet te beginnen dromen als je zijn reisverhalen leest. De boodschap is duidelijk: rij een beetje trager als je vertrekt, s’il vous plaît!

Take the slow road Frankrijk van Martin Dorey –  € 26.99 – Uitgegeven door Unieboek | Het Spectrum

 

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer