Grondige facelift voor Hobby

1 minuut leestijd
Vloeiende contouren, stijlvolle automotive geaspireerde achterlichten en manoeuvreer-handgrepen in chroom die naadloos overgaan in de voorkant: de Hobby-caravans beginnen het seizoen 2024 met een grondige facelift.
actua
  • Kamperen met de caravan

Alle ramen zijn verbeterd. Ze liggen nu platter tegen de buitenwand, zijn licht getint en hebben dubbel glas om ze minder gevoelig te maken voor stress of vervorming. Daarnaast isoleren ze beter geluid, volgens Hobby.

Ook het interieur wordt steeds moderner: bijna alle series krijgen nieuwe bekleding en een nieuw meubelontwerp. Alleen de Maxia-modellen, die al in de trendy Scandinavische hygge-look zijn opgesteld, blijven van binnen ongewijzigd.

Voor het seizoen 2024 heeft het woongedeelte in de middenklasser Excellent een frisse, elegante opknapbeurt gekregen met witte hoogglans wandkasten, verlichte designplanken en indirecte stripverlichting.Met 49 indelingen in zeven verschillende series blijft Hobby ook in het seizoen 2024 veel variatie bieden.

www.hobby-caravan.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer