Kabe, gedragen door innovatie

1 minuut leestijd
Vanaf modeljaar 2024 is Kabe de eerste fabrikant die een enkel-assig chassis aanbiedt met een to-taalgewicht van 2300 kg.
actua
  • Kamperen met de caravan

Het chassis en de as zijn samen met Knott ontwikkeld en zijn de eerste in hun soort voor caravans. Met dit chassis heb je hogere laadmogelijkheden. Het chassis zal worden aangeboden in 600-630 lengtes in Edelsteen, Royal en Imperial caravans.

Alle caravans in de Imperial-serie krijgen in 2024 een nieuwe stijlvolle buitenkant. Net als bij Kabe campers is het decor gemaakt met Innovation Design, dat direct op het plaatwerk wordt gedrukt. Dat zorgt voor een unieke uitlijning en extra duurzame kleuren.

Modellen Royal en Edelsteen werden qua buitenkant bijgewerkt met een nieuw, stijlvol decor. Edelsteen-, Royal- en Imperial-caravans krijgen gloednieuwe bovenkasten met ingebouwde verlichting, die de zachte buigzame vorm benadrukt. Nieuwe collecties gordijnen en kussenhoezen zorgen voor een harmonisch interieur.

Ook nieuw is de bekleding Lancaster van kunstleer, met een oppervlak van PU en een achterkant van gerecycled leer. Het materiaal is zacht, duurzaam en gemakkelijk schoon te houden.

www.kabe.se

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer