Helemaal zen met LMC

1 minuut leestijd
Na het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Tandero serie – met de populaire Japandi-stijl – ent LMC deze succesformule op de nieuwe Videro-reeks.
actua
  • Kamperen met de caravan

Die stijl is een combinatie van Japanse en Scandinavische invloeden, waarbij hoekige elementen en ronde vormen elkaar afwisselen. Indirecte verlichting zorgt voor een harmonieuze sfeer.

De bedden hebben pocketvering die zich aanpast aan je lichaamsbouw dankzij hun driedimensionale beweeglijkheid. In de keuken is er een speciale toevoeging: een hybride kookplaat met twee gasbranders en een inductiekookplaat. Afhankelijk van de voorzieningen en locatie kan je kiezen om te koken op gas of elektriciteit.

De zithoek kan flexibel worden aangepast: je kan face à face zitten of de kussens ombouwen tot twee loungestoelen.

Deze Videro is meteen verkrijgbaar in vijf indelingen; voor ieder wat wils met twinbed, dwarsbed, centraal bed en stapelbedden. De buitenbreedte is 232 cm. Met de bijbehorende LMC Home Box app en sensoren kan je zaken als de binnentemperatuur, bandenspanning en vullingsniveau nakijken. De app kan zelfs vertellen of de caravan goed is afgesloten. Als je wil, kan de Video ook geleverd worden met een pop-up daktent.

www.lmc-caravan.de

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer