Sportieve middenklasser bij Sterckeman

1 minuut leestijd
De nieuwe middenklasse serie van Sterckeman, de Sport Edition, heeft vier indelingen voor gezinnen en koppels.
actua
  • Kamperen met de caravan

Qua design is er gekozen voor meubels in een lichte, natuurlijke houtlook met zwarte fronten. De vloer lijkt op parket met een visgraatpatroon. Bij de uitrusting horen een Truma-gaskachel, een vaste watertank van 50 liter en een douchepakket met gordijn en handdouche.

Het kleinste model, de 410 CP (595cm), heeft een Frans bed aan de voorkant met ernaast een compacte badkamer. Met een lengte van 675 cm heeft de 480 CP een vrijstaand bed van 150 bij 198 cm. Het grootste model, de 490 PE ( 6,75 cm) heeft een stapelbedindeling. Het stapelbed ligt dwars achteraan, direct naast de ingangsdeur. In het midden vind je de zithoek, een grote kleerkast en de keuken tegenover elkaar. Aan de voorkant is een dwars tweepersoonsbed geplaatst.

De serie heeft nog twee andere indelingen: de 476 PE met stapelbedden en een indeling met enkele bedden, de 492 LJ. Met de nieuwe Open Edition lanceert de Franse fabrikant een nieuw topmodel, met sportieve striping en rijkelijke uitrusting zoals een panoramisch dakluik.

www.sterckeman-caravans.com

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer