Hier slaap je in een heuse tipi

2 minuten leestijd
Je moet jezelf geen Old Shatterhand wanen om in een tipi te slapen. Zo’n indianentent combineert comfort en avontuur in één. Want: je kampeert, maar moet niet sleuren met al je spullen. Op deze plekken in de Lage Landen kan je terecht.
actua
  • Kamperen

Camping Schippers in Zeeland

Op 250 meter van het strand overnacht je in een luxetipi voor maximaal vijf personen. Deze familiecamping gaat prat op z’n rust. Hier geen horeca of animatieteam, wel veel natuur. Vlakbij ligt de Zeeuwse kust, met z’n brede zandstranden die uitstrekken tussen ‘t Zwin en Waterdunen. Bestemming: uitwaaien.

Baanstpoldersedijk 6, 4504 PT Nieuwvliet, Nederland.

 

Camping Sy in de Ardennen

Op deze kleinschalige familiecamping staan de tipi’s naast de Ourthe. Overdag kan je in de buurt wandelen, fietsen, klimmen, kanovaren of op survival trekken. Welke keuze je ook maakt, ‘s avonds knispert het kampvuur en verbroeder je onder het genot van een streekbiertje met andere kampeerders. De camping ligt naast een treinstation en is dus vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Rue de Luins 7, 4190 Vieuxville.

 

Camping Maka in de Ardennen

Kleinschalige camping aan de oevers van de Semois, in het midden van de natuur. Hier kan je vlotten bouwen, wandelen, bevers spotten, vuur maken, dammen bouwen en nog veel meer. Vanuit je tipi kan je de stroming van de rivier bewonderen. Met het kasteel van Bouillon en Le Tombeau du Géant valt er ook in de buurt voldoende te beleven.

Route du Maka 100, 6880 Bertrix.

 

Op de website van Geardropper vind je nog een heleboel andere mogelijkheden om in een tipi te slapen.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer