Hobby gaat campers bouwen in samenwerking met Volkswagen

1 minuut leestijd
Volkswagen en camperspecialist Hobby hebben de eerste steen gelegd voor een langdurige samenwerking. In de eerste fase van de samenwerking zal Hobby nog voor het einde van het jaar eigen camperoplossingen aanbieden op basis van de Volkswagen Crafter bestelwagen. De nieuwe voertuigen zullen voor het eerst te zien zijn op de Caravan Salon Düsseldorf.
actua
  • Kamperen met de motorhome

Lars Krause, lid van de Raad van Bestuur van Volkswagen Bedrijfswagens voor Verkoop en Marketing: "In de afgelopen jaren hebben we een constant groeiende trend gezien met betrekking tot onze kampeerauto's. Dat geldt niet alleen voor onze California-modellen, maar voor de hele branche. Het 'bestelwagenleven' is een echte lifestyle geworden. We zijn dan ook verheugd om onze samenwerking met Hobby aan te gaan, want we zijn er zeker van dat onze Crafter een ideaal basisvoertuig is voor hun campers."

"De samenwerking met Volkswagen Bedrijfswagens wordt een gamechanger voor de Hobby-Fendt Groep en opent totaal nieuwe mogelijkheden voor ons", zegt Bernd Löher, Chief Executive van Hobby. "De Crafter brengt alle functies met zich mee die onze klanten al kennen van hun auto en die ze - vooral op het gebied van veiligheid - waarderen. Voor Hobby is dit het ideale moment om het portfolio strategisch uit te breiden en toe te treden tot het premium campersegment, een van de sterkst groeiende categorieën in de vrijetijdsvoertuigenmarkt", voegt Löher toe.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer