Hobby gaat voor hip, trendy en rijkelijk uitgerust

2 minuten leestijd
Hobby gaat het komende modeljaar in met herziene exterieurs en nieuwe interieurs. Zowel in de campers als de buscampers heb je keuze uit twee reeksen op Citroën Jumper en Fiat Ducato. Daar-naast noteren we enkele detailverbeteringen en blijft het twinbed prominent aanwezig.
actua
  • Kamperen
  • Kamperen met de motorhome

Veelzijdige instapreeks Optima Ontour

Deze populaire instapreeks op Citroën Jumper is verkrijgbaar in twee versies: de ‘Ontour’ met een normale buitenbreedte en de ‘Edition’ met een smalle buitenbreedte. De rijk uitgeruste Edition is verkrijgbaar in drie populaire indelingen: met een dwarsbed, een vrijstaand bed en twinbed. Voor meer indelingen kan je terecht bij grote broer de Optima Ontour. Hier kies je uit zes halfintegralen en drie alkoofmodellen. Ook hier blijft de prijs-kwaliteitsverhouding onovertroffen. De interieurs zijn jong en sportief gehouden. Nog een klein detail: de kastdeurtjes onder het aanrecht zijn vervangen door handige schuifladen.

 

Optima De Luxe met een premium look

Het topmodel Optima De Luxe ondergaat een grondige facelift. Zoals het een premium product betaamt, krijgt hij een modern en eigentijds interieur aangemeten. Het meubeldesign, dat ontworpen is met externe partners, kenmerkt zich door zijn Scandinavische accenten. Rechte lijnen en zachte kleuren ademen het Scandinavische begrip ‘hygge’ uit. Er is keuze uit vijf indelingen waarvan maar liefst vier met een twinbed.  De nieuwe generatie van de Fiat Ducato doet dienst als basisvoertuig. De nodige rij- en veiligheidssystemen ontbreken niet. Hij krijgt nieuwe ledkoplampen die 30 procent helderder zijn en een volledig nieuw dashboard.

Buscampers

Net zoals bij de campers kiest hobby voor twee reeksen: een Editon en een De Luxe variant:

  • Vantana Ontour Edition

De nieuwe Vantana Ontour Edition krijgt het Citroën Jumper-chassis als onderstel en is de perfecte instapper. Naast de royale standaarduitrusting is er ook een extra pakket mogelijk met onder andere een uitschuifsysteem voor de gasflessen (2x11 kg), een satellietantenne in combinatie met een televisie en een navigatiesysteem. De indeling met twinbed is herzien waardoor het bed aan passagierszijde meer dan 2 meter lang is.

  • Vantana Ontour De Luxe

Het topmodel van de Hobby buscampers – op Fiat Ducato – geniet standaard een panoramisch dakluik. Je kiest uit twee interieurvarianten: een warme houtafwerking met lichte magnolia-accenten of een moderne variant.

deel Artikel

Word lid voor 39€

Op zoek naar kwalitatieve invulling van je vrije tijd?

Word lid van Pasar en ontdek een wereld vol boeiende activiteiten, inspirerende reizen en gezellige samenkomsten. Met Pasar geniet je van een gevarieerd aanbod aan uitstappen en evenementen, afgestemd op jouw interesses en wensen. Sluit je aan bij onze warme community en beleef onvergetelijke momenten samen met andere enthousiaste leden.

Ga voor de Pasar-pas!

lees meer